20 Jaar !!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu 20 Jaar !!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu

20 Jaar !!!

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

24 Maart 2010 | China, Shanghai

Hallo allemaal!

Zo we hebben er gister een leuke avond van gemaakt! We zijn naar de karaoke bar gegaan en iedereen heeft van mijn mooie stem kunnen genieten!
Zelfs de Chinese nummers zong ik uit volle borst mee ;)

Van Kai de roommate van Max heb ik 5 terracotta leger poppetjes gekregen. Hij komt uit Xi'an de plaats waar het terracotta leger te zien is.

Vanochtend weer een interessante les gehad over "Marine Law" (Dus ja Elise,ik leer hier zeker ook nog wat ;) )

Vanmiddag heb ik 4 uur lang Chinese cultuur en taal les.

De leraar die we hebben voor Navigatie heeft ons uitgenodigd om bij hem thuis te komen dineren. Deze leraar is tevens de directeur van de school.
Niet alle internationale studenten enkel de navigatie studenten.
Een groep van 10 man.
2 Amerikanen
2 Polen
2 Afrikanen
2 Zuid-Koreanen
2 Nederlanders

Dus dat is best apart denk ik ;)
Heb ik al die jaren netjes leren eten zodat ik bij een nette gelegenheid ook mee kan doen ;) Moet ik straks zoals de Chinezen dat doen slurpen en boeren bij de directeur aan tafel.

Verder zal ik nog wat nieuwe foto's op de site zetten :)

Ik ga weer naar me les!

Groetjes!

Sjoerd

• 24 Maart 2010 - 07:56

Elise:

whahahah die foto waar je dat blauwe ding aan hebt... dat is echt niets voor jou!! wel grappig, is dat chineese cultuur leer???

x

• 24 Maart 2010 - 09:14

Annemiek:

Nou elise het staat hem zeker niet verkeerd. En sjoerd wat betrefd je tafel manieren pas je maar gewoon lekker aan slurb er maar op los