SMU Life
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
16 Maart 2010 | China, Shanghai
Op maandag ochtend werd op geheel Chinese stijl de vlag gehesen en het volkslied gespeeld. Ook werden alle vlaggen van de internationale studenten gehesen.
Elke week wordt er ook een volkslied van een nationaliteit gespeeld. Als eerste was the USA aan de beurt. Ons volkslied zal pas over 7 weken over de gehele campus te horen zijn.
Vanochtend zijn we begonnen om 0630 met een rondje joggen. Echt een heel klein rondje.. maar goed het maakt je wel even lekker wakker. We hebben pas om 1030 les dus is het fijn er nu al uit te zijn, anders lig je toch maar tot 10 uur in je nest :)
We hebben straks Navigation en vanavond van 1800 tot 2030 hebben we ship controling.
Het is erg mooi weer vandaag en het wordt 20 graden ! Net als de rest van de week!
Ook heb ik een filmpje op de site gezet bij het vorige verslag. Dat filmpje is gemaakt in een dorpje (nog steeds shanghai maar niet in het centrum) om een beeld te krijgen van de chaos :)
Ik ga even SSS'en
Shit Shower and Shave ;)
Groetjes
Sjoerd ;)
XX
16 Maart 2010 - 10:01
Loes:
Haha, ik moest wel lachen toen ik je filmpje zag hoor, uitslover ;)
Dikke kus -
17 Maart 2010 - 12:02
Annemiek:
Hoi Sjoerd nou ik moet zeggen loes heeft een klein beetje gelijk. Wat een uitslover zeg. Je kunt mij niet wijsmaken dat je die gebruiks aanwijzing al kunt lezen.
Het is wel leuk om je even bezig te zien. Maak maar eens een filmpje tijdens de les voor het thuis front dat lijkt me leuk. En stel even al je vrienden voor. Ook gezellig.
Heel veel groeten Annemiek -
17 Maart 2010 - 12:04
Annemiek:
sss´en taal gebruik loopt ook achteruit. Maar ik vind hem wel goed gevonden.
17 Maart 2010 - 12:04
Annemiek:
sss´en taal gebruik loopt ook achteruit. Maar ik vind hem wel goed gevonden.
19 Maart 2010 - 18:41
Willem, Gina En Jan:
Sjoerd, alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Zo te zien heb je het wel aardig naar je zin aan de andere kant van de wereld! Groetjes van ons. -
22 Maart 2010 - 09:59
Anita Timmermans:
Hoi Sjoerd, proficiat met je verjaardag, maak er een gezellige dag van met je nieuwe vrienden en geniet van je verblijf, zo te lezen is dat geen enkel probleem.
Groetjes Anita ,Etienne Chiara ,Celine en Carmen
22 Maart 2010 - 19:09