Welkom in Shanghai - Reisverslag uit Shanghai, China van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu Welkom in Shanghai - Reisverslag uit Shanghai, China van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu

Welkom in Shanghai

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

03 Maart 2010 | China, Shanghai

Hallo allemaal!

Na een lange vlucht van 10,5 uur zijn Max en ik in Shanghai aangekomen.

Op het vliegveld werden wij opgevangen door 2 studenten waar bij we in de klas zitten.

Ze hebben ons vanochtend heel de campus laten zien, het is gewoon een heel dorp! Met winkels restaurants bioscoop een bibliotheek ( zo groot heb ik ze nog nooit gezien )
Alles is dus erg groot en mooi en heel schoon, de vloeren worden constant gedweild en het lijkt alsof je op ijs loopt zo glad ;)

Mijn kamer is ook erg luxe met internet verbinding eigen bad kamer tv bureau, groot bed (net geen 2 pers.) kast, koelkast.. ja dat was het wel zo'n beetje ;)

Vanavond en morgen komen de andere internationale studenten, vrijdag hebben we de 1e meeting. De week erop gaan we de stad Shanghai bezichtigen.

Zaterdag: Visting Shanghai World Financial Center & Visting the Shanghai museum and the famous walking street - Nanjing Road

en nog veel meer.... ;)

Groetjes

Sjoerd

XXXXXXXXXXXXX

• 03 Maart 2010 - 13:46

Elise:

nou je valt dus weer met je neus in de boter

have fun

x ELise

• 03 Maart 2010 - 21:49

JDJ:

Hi Sjoerd,
    Fijn te horen dat je goed bent aangekomen op de Campus van het Shanghai Maritime University. Zo je het beschrijft lijkt het een variant op Center Parcs maar dan iets anders.

En... de eerste woordjes Chinees al eigen gemaakt?

Ik wel; Ni Hao
    JDJ