Pizzaaaaaaaaaaaaa!!!!!! - Reisverslag uit Scicli, Italië van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu Pizzaaaaaaaaaaaaa!!!!!! - Reisverslag uit Scicli, Italië van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu

Pizzaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

26 Oktober 2009 | Italië, Scicli

Hallo allemaal!!

Jaaa ik heb een heeel leuk weekend gehad :) De vrouw van de kapitein had weer een auto gehuurd en de ladingsinspecteur ook! Dus konden we lekker door italie crossen :)

Gisteravond zijn we met bijna alle officieren uit eten geweest! Was erg gezellig! En het is geen toeristisch dorpje dus we zaten echt tussen de locals! En het was erg lekker eten!

Was wel leuk, want nietmand wist precies wat hij besteld had dus dan kwamen ze met de borden... voor wie is dit? voor wie is dat? hjaha dus ik weet niet of we gegeten hebben wat we ook besteld hadden ;) maar het was erg lekker allemaal

Als hoofdgerecht had ik natuurlijk Pizza op ;) die echt in een stenen oven gemaakt werd :)

Daarna nog wat biertjes op en toen terug naar het schip! Op het schip nog even de avond door genomen aan de bar en toen slapen!!

Gelukkig ging de klok een uur achteruit,... ;)

Vanmiddag werd ik om 1200 (oude tijd) wakker en zijn we gaan eten! T-bonesteak met friet (hebben we elke zondag ;)) en toen om 1 uur zijn we weer vertrokken naar een vissersdorpje!! Het was erg lekker weer heel de dag in mijn polo rond gelopen ;) lekker op terras gezeten en de stad bekeken! Er waren mooie pleinen met mooie kerken en beelden.. Ik kreeg echt vakantie gevoel... :)

Daarna om 8 uur op een punt afgesproken en zijn we weer gaan uiteten :) We kwamen de italiaanse surveyor tegen, en die ging mee uit eten! Hij wist natuurlijk ook de juiste restaurantjes te vinden ! Dus was weer erg smakelijk!! En niet duur... vooral niet wanneer je samen met de Kapitein gaat uiteten ;) haha!
Was erg leuk!!

Maar nu ga ik slapen!

Want weekend is weer voorbij!! Morgen weer lekker werken in de machinekamer!! Laatste weekje en dan ga ik weer naar de brug.... ook wel leuk.. ;) alleen soms is het wachtlopen saai ;) aan dek werken is wel weer tof :) Dat mag
ik weer in Antwerpen doen! Dan zien jullie mij in mijn rode overalletje met staaldraden en kettingen sjouwen ;)

NOU TOT SNEL!!!!!!!!!

Mon, 26 Oct 2009 06:17 UTC
Message-id: 288145587

• 26 Oktober 2009 - 08:42

Oma En Opa De Jongh:

Hallo Sjoerd, uit eten in een klein Italiaans restaurantje is enorm leuk. Wij hebben dit ook ervaren tijdens onze reis naar Italie een paar jaar geleden.Wij kunnen ons voorstellen dat je een vakantiegevoel krijgt tot op het moment dat je weer geconfronteerd wordt met de wekzaamheden op het schip. Ik denk dat wij niet naar Antwerpen kunnen komen. De actie-radius van de scootmobiel reikt niet zover en autorijden mag ik niet meer. Wij wensen je een goede reis en tot schrijvens.

Groeten van Oma en Opa de Jongh.