Telcon met Sjoerd - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu Telcon met Sjoerd - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu

Telcon met Sjoerd

Door: JDJ

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

20 December 2009 | Griekenland, Athene

Zojuist Sjoerd gesproken. De Jumbo Vision ligt in de haven van Piraeus nabij Athene. Hij bezoekt vandaag met de hele crew Athene. Hij had de Acropolis vaochtend al gezien en zat nu op een terrasje te wachten op een kop koffie ;-)

Vanuit een onbewolkt Athene (20 graden) wenst Sjoerd alle volgers van zijn site Prettige Feestdagen.

Namens Sjoerd
JDJ

• 20 December 2009 - 10:51

Sjoerd De Jongh:

Hoi Sjoerd Je eerste stage nadert het einde.

Eerst telden we nog in maanden, daarna in weken nu inmiddels in dagen en en binnenkort in uren en zelfs minuten.

Maak er een mooi slotakkoord van!

Kijken uit naar je thuiskomst, Opa, Oma, Conny en Johan vanuit een wit Etten-Leur.

• 20 December 2009 - 11:41

Fam. Van Der Spek:

Hallo Sjoerd,

Dat zijn betere temperaturen. Wij zitten ook aan de koffie maar naar een wit landschap te kijken. Martijn moest zonodig de sneeuwheuvels uitproberen om te kijken of hij daar doorheen kon rijden. Uiteraard lukt dat dus niet. 20 min. vast gezetten om 07.00 vanochtend na de taxidienst. Maak op de laaste dagen van je stage er nog wat moois van Als dat lukt na al wat je al meegemaakt en gezien hebt.
    Vanuit een koud en wit kikkerlandje wensen we je nog fijne dagen en een goede terugreis.

Karin, Paul Martijn en Geraldine

• 20 December 2009 - 12:37

Elise:

hoii sjoerdje!!

dat klinkt echt veeelll beter dan die sneeuw hier! ik wilde vandaag naar bergen op zoom gaan, maar dat kan niet vanwege de treien!! die rijden niet, BALEN

ik wil ook met 20 graden op een terrasje in griekenland zitten, dat lijkt me echt heeerlijkkkk

hoe is het trouwens om neit in het hoogseizoen in z'n land te zijn? lijkt me best prettig niet?

kusjes van je grote zus!

• 20 December 2009 - 12:57

Anita Timmermans:

Wat heb je toch een vervelende stage zo in de zon in Griekenland!!!! Maar ook hier is het nu heel mooi alleen wat kouder. We kijken uit naar je thuiskomst en wensen jou een fijn kerstfeest en een goed 2010 tot gauw.
    Anita .Etienne, Chiara,,Celine en Carmen

• 20 December 2009 - 13:44

Marc:

Hallo Sjoerd,

Veel plezier in Athene. Pas op wat ze rijden er als gekken.

Hier alles mooi wit. De skipakken hebben we aan als we naar buiten gaan.
    Veel succes met de laatste loodjes.

Gaat goed met Opa. Opa heeft met ons samen aan tafel fritjes en frikandel speciaal gegeten.

Groet
    Marc