Sjoerd nadert de Azores - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu Sjoerd nadert de Azores - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Sjoerd Jongh - WaarBenJij.nu

Sjoerd nadert de Azores

Door: JDJ

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

14 Oktober 2009 | Portugal, Lissabon

Via mailwissel met Sjoerd begrepen dat hij de Azores nadert. Daarna is het nog twee en een halve dag varen voor de dat de Straat van Gibraltar wordt bereikt op weg naar Algerije.

Hierbij gevoegd een foto van Sjoerd aan boord en dolfijnen voor de boeg ;-)

• 15 Oktober 2009 - 20:14

Paul Van Der Spek:

Hallo Sjoerd,

Jij heb nu de dolfijnen gezien. Dit jaar is het ons niet gelukt om dofijnen te spotten in Griekenland. Als we zo alle verslagen lezen sta jij je mannetje wel. Al deze wereld ervaringen zal niemand je meer af kunnen nemen. Verder is het zo vader zo zoon met al die sterretjes schieten ed. De "Grote Beer" lukt me prima maar de rest? Over een aantal dagen weer vaste land onder je voeten dat zal raar aanvoelen denk ik.
    Sjoerd het gaat je goed en we zullen je verder goed volgen. Groeten Karin en Paul van der Spek

• 16 Oktober 2009 - 21:08

Rob:

..en een leuke kalender..