Montreal!
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
10 Juli 2010 | Canada, Montréal
Hier een berichtje vanuit Montreal!
Na 12 dagen gevaren te hebben zijn we aagekomen in Montreal! Ben hier al wel eens keihard voorbij gevaren en een crewchange gehad maar nog nooit de stad in geweest! Daar is nu verandering in gekomen, we liggen met het schip naast de cruiseterminal en dus erg dicht bij de stad met de taxi nog geen 10 minuten! Dus zijn we 2 avonden gaan stappen ook was het international Jazz Fastival in Montreal dat was een erg groot feest! Nu zit ik in het zeemanshuis te internetten!
Net zoals in Nederland kwam hier ook een hittegolf over, daarbij deed de airco het 2 dagen niet en was het +34 graden in de hutten, perfecte slaap temperatuur!
Alle voetbal wedstrijden hebben we gevolgd op de wereldomroep!
De finale kijken we vanaf de anker plaats. We vertrekken morgen eerst nog naar een ankerplaats vanuit daar naar Australie.
Verder heb ik niet veel te vertellen! De spannende verhalen komen weer wel als ik thuis ben!
Alles gaat hier in iedergeval prima en ik hou het nog wel 2 maanden vol!
Tot over 2 maanden
Groetjes
Sjoerd!
11 Juli 2010 - 08:26
Annemiek:
hoi sjoerd
dat klinkt weer goed.En fijn te weten dat je wer even aan wal bent. een ding hebben we gemeen de temperatuur.Het is hier erg heet.
werk ze -
11 Juli 2010 - 11:26
JDJ:
Vacantiewerk
Sommige plukken aardbeien, anderen serveren op een terras, weer anderen helpen in een winkel of een shop.
Sjoerd verkiest voor zijn vacantiewerk de vrije vaart, de wereldzeeën en het ruime sop.
JDJ -
15 Juli 2010 - 00:52
Sjoerd De Jongh:
Hallo allemaal!
Hier zijn wat plaatjes vanaf de Jumbo Challenger!
Groetjes
Sjoerd!
XXXXX -
15 Juli 2010 - 07:38
Annemiek:
Hoi sjoerd wat een stoere foto sta je daar op wacht??????
Werk ze