MV Jumbo Challenger
Door: Sjoerd
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
24 Juni 2010 | Nederland, Bergen op Zoom
Na het volgen van een semester van 4 maanden in Shanghai heb ik meer dan 2 maanden vakantie!
In deze 2 maanden heb ik besloten om te gaan werken.
Ik ga net als mijn stageperiode weer varen bij Jumbo Shipping, zwarelading rederij.
Morgen (25 Juni) zal ik naar Zweden toe vliegen en daar vervolgens aan boord stappen op de Jumbo Challenger als aspirant stuurman.
Via deze site zal ik jullie allen weer op de hoogte houden van mijn avonturen op zee.
Tot eind augustus!
Sjoerd
24 Juni 2010 - 11:59
Sander:
Heb je NL angst? Je bent nog geen twee weken thuis geweest?;) haha. Goede vaart man. Wat word je vaarschema?
gr. Sander -
24 Juni 2010 - 15:37
Johan:
Wow, Sjoerd! Gaat nogal hahaha! Wel super vet! Ben ook benieuwd naar je vaarschema...
24 Juni 2010 - 17:11
Patrick:
Ik geloof idd dat je NL angst hebt, je bent nog maar een paar dagen thuis en vertrekt alweer. Maar niet verkeerd om zo wat te verdienen. Ik ga je site weer volgen. Een goede vaart! Groeten -
25 Juni 2010 - 08:14
Irmaverstege:
Het ruime sop roept je weer, merk ik.
Heel veel werkplezier en groetjes
Familie Verstege -
25 Juni 2010 - 13:51
JDJ:
Sjoerd bericht zojuist dat hij goed is aangekomen in Gotenburg / Zweden na een vlucht met KLM Cityhopper vanaf Schiphol.
De Jumbo Challanger komt vanavond vanuit Polen in Gotenburg aan om te bunkeren. Sjoerd wordt met taxiboot aan boord gezet en kan zijn nieuw vaaravontuur beginnen. -
26 Juni 2010 - 16:13
Rob:
Hopelijk genoeg drop en stroopwafels mee genomen voor deze 2 maanden.
Met dit weer kun je misschien BBQ-en op het dek ;-)